Personvern

1. Behandlingsansvarlig for innsamlede data.

Aqua Robotics AS, organisasjonsnummer 818132182, Nordlysvegen 4, 4340 Bryne, Norge, er behandlingsansvarlig og samler inn og behandler personopplysninger knyttet til kunderegistrering og kjøp av produkter på våres respektive nettsider. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og annen markedsføring fra Aqua Robotics AS. Denne erklæringen beskriver hvordan Aqua Robotics AS ivaretar og behandler de data du legger igjen hos oss.

2. Opplysninger som blir samlet inn av Aqua Robotics AS.

Aqua Robotics AS samler inn personopplysninger som du frivillig gir oss når du registrerer deg for nettstedet eller når du utfører en transaksjon via våre nettsider, samt eventuelle personopplysninger i forbindelse med vår behandling av dine bestillinger. 

Slike personopplysninger er: tittel, fornavn og etternavn, firmanavn, foretaksnummer (eventuelt), fødselsdato, kjønn, e-postadresse, brukernavn og passord, frakt og fakturaadresse (inkludert postnummer, by og land), telefon- og faksnummer, type og mengde produkter bestilt, ordrenummer, dato for bestillingen, status for ordrebehandling, dato og tidspunkt for levering, verdien av ordren, valuta, betalingsinformasjon, som for eksempel kredittkortnummer og utløpsdato, returforespørsler eller tilbud gitt til deg, og følgende informasjon hvis det følger frivillig: hvordan du fikk vite om nettstedet, visittkort, antall ansatte og når bedriften ble grunnlagt hvis du er bedriftskunde (kollektivt, “transaksjonsdata”).

Vi kan også samle inn bruksdata knyttet til din bruk av nettstedet, som for eksempel IP-adresse, hvilke produkter du har sett og hvilke produkter du har lagt i handlekurven din; hvis du kommer til nettstedet vårt gjennom en henvisningsside eller via en lenke i en målrettet salgsfremmende e-post eller en annonse på et annet nettsted som henviser til vår nettside, i tillegg kan vi samle informasjon om henvisningssiden, og målrettet salgsfremmende e-post eller reklame sammen med IP-adressen din for å analysere effektiviteten av våre markedsaktiviteter (kollektivt “databruk”).

3. Hvordan Aqua Robotics AS benytter personopplysninger

Transaksjonsdata vil bli brukt til å behandle dine bestillinger, for å håndtere betalingen, til å kommunisere med deg om din bestilling, for å gi deg skreddersydd markedskommunikasjon eller invitasjoner til å gjennomgå våre produkter (med forbehold om ditt samtykke hvis nødvendig), for å håndtere produktretur og forespørsler til kundeservice, og å administrere tilbakekalling av produkter.

Bruksdata, i tilfelle registrerte kunder sammen med transaksjonsdata (med unntak av betalingsinformasjon) vil også bli brukt til å skreddersy produktene som vises på nettstedet tilpasset dine interesser.

Hvis du registrerer deg for Aqua Robotics AS markedskommunikasjon og nyhetsbrev, vil transaksjoner og bruksdata i tillegg bli analysert av Aqua Robotics AS for å tilpasse kommunikasjon spesifikt til dine preferanser.

4. Deling av personopplysninger

Aqua Robotics AS benytter tredjeparts tjenesteleverandører i forhold til drift av nettstedet, slik som leverandører av hosting-, nettside- og marked, IT-vedlikehold-, frakt- og betalings- og MVA verifisering tjenester samt tjenesteleverandører som gjør at tilleggsfunksjoner av nettstedet som du kan bruke etter ditt skjønn, for eksempel en chat tjeneste eller en produktanmeldelsesfunksjon. Disse tjenesteleverandørene blir bare levert med personlige data som de trenger for å utføre sine tjenester, og har ikke lov til å bruke eller utlevere dine personopplysninger til andre formål uten din tillatelse.

Hvis du registrerer deg for Aqua Robotics AS nyhetsbrev, vil ditt navn, e-postadresse, og andre transaksjons og bruksdata kun bli benyttet innen Aqua Robotics AS for å bli i stand til å analysere dine interesser og tilpasse kommunikasjon spesifikt til dine preferanser, være seg e-post markedsføring på et europeisk og globalt nivå.

I samsvar med gjeldende lov, kan vi dele personopplysninger med politi eller andre enheter som kreves av loven eller som vi med rimelighet bestemmer å være nødvendig å beskytte våre rettigheter eller andres rettigheter, for å forebygge skade på personer eller eiendom, for å bekjempe svindel, eller for å håndheve vilkårene og betingelsene for nettstedet i samsvar med gjeldende lov.

Våre tjenesteleverandører og andre datamottagere kan være lokalisert i land utenfor Europa som ikke gir samme grad av beskyttelse av data som hjemlandet. I den grad det følger av lov, skal tjenesteytere og andre datamottagere sikre en tilstrekkelig grad av beskyttelse av data gjennom en Safe Harbour-sertifisering eller gjennom EU modellklausuler.

5. Begrensing av bruk og deling av personlige data

Vi vil sende deg nyhetsbrev eller invitasjoner til produktomtaler via e-post hvis du har uttrykkelig samtykket til slik kommunikasjon. Du kan trekke tilbake ditt samtykke når som helst ved å ringe oss på+47 901 39 522, ved å skrive til oss i Aqua Robotics AS, Nordlysvegen 4, 4340 Bryne, eller kontakte oss på knut.molaug@aquarobotics.no.

6. Tilgang til eller oppdatere personlig identifiserbar informasjon om deg selv

Det er viktig at våre databaser er nøyaktige og oppdaterte. For å utøve dine rettigheter til å få tilgang til og gjøre nødvendige endringer eller slettinger knyttet til din personlige data vi har samlet om deg, kan du ringe +47 901 39 522. Som en som ringer, må vi bekrefte identiteten din før vi gir deg tilgang til personlige data.

7. Kontakt Aqua Robotics AS

Hvis du har spørsmål om vår håndtering av personopplysninger om deg, vennligst kontakt oss på knut.molaug@aquarobotics.no. Alternativt kan du ringe oss på +47 901 39 522 eller skrive til oss; Aqua Robotics AS, Nordlysvegen 4, 4340 Bryne. Aqua Robotics AS vil sikre din rett til sikker sakshåndtering innen 1 måned fra du kontakter oss.

Denne personvernerklæringen ble lagt ut 24.04.2020. Vi forbeholder oss retten til å endre våre retningslinjer fra tid til annen.

Aqua Robotics