Klar for å gå foran?

AQUA ROBOTICS går foran med utvikling, produksjon og salg av avanserte, bærekraftige og nytenkende teknologiske løsninger for oppdrettsnæringen. Vi sørger også for drifting, overvåking, vedlikehold og service av systemene vi leverer.

Vi søker flere ivrige medarbeidere

Framover kommer vi til å vokse og utvikle teknologien videre for at oppdrettsnæringen skal kunne produsere effektivt, miljøvennlig og lønnsomt. Til syvende og sist handler det om at verden skal ha tilgang til god og sunn mat i framtiden.

Er du framtidsrettet, løsningsorientert og en god lagspiller, bør du snakke med oss. Har vi ikke lyst ut en aktuell stilling for øyeblikket, kan du likevel sende oss din CV og noen ord om hvorfor vi bør ha deg med på laget.

Software-ingeniør

Vil du være med å utvikle nye løsninger for en mer bærekraftig oppdrettsnæring? Vi utvikler innovative løsninger for kontinuerlig overvåking og kontroll i oppdrettsmerder med bruk av våre robotiserte systemer. Vi søker en ung software-ingeniør med kunnskap og erfaring innen bildebehandling, database, AI, skybaserte løsninger og IOT-systemer.

For mer informasjon og søknad ta kontakt med

Atle Haugland, CSO
934 54 290
atle.haugland@aquarobotics.no

Produksjonsmedarbeider

Vi leverer roboter for automatisk og miljøvennlig renhold av oppdrettsmerd. Vi søker produksjonsmedarbeider for montering, produksjon og test av robotsystemene i vårt verksted. Robotene bestär av bade mekaniske og elektriske komponenter, elektronikk, osv.. Fagbrev som produksjonstekniker er ønskelig. Det må påregnes noe deltagelse også i installasjonsarbeid hos kunder.

For mer informasjon og søknad ta kontakt

Svein Kåre Hegelstad, CPO
907 75 049
svein.kare.hegelstad@aquarobotics.no

Service-& installasjonsmedarbeidere

Vi har behov for tre service- og installasionsteknikere. Du er teknisk kyndig og skal jobbe med installasjon og service av våre systemer i felten. Du bør ha fagbrev som Industrimekaniker eller lignende og ha interesse for elektro og elektronikk.  Jobben vil være basert ut fra Bryne, men vil bestå av mye reising til våre kunder langs norskekysten i forbindelse med installasjon og service.

For mer informasjon og søknad ta kontakt med 

Atle Haugland, CSO
934 54 290
atle.haugland@aquarobotics.no

Om AQUA ROBOTICS

Aqua Robotics AS ble startet i 2016 av Molaug-familien som har solid erfaring fra teknologi- og forretningsutvikling innen fiskeoppdrett og en rekke andre bransjer.

Les mer

Aqua Robotics