Et vinnerlag innen
oppdrettsteknologi

Aqua Robotics står foran en kraftig vekstfase. Derfor trenger vi stadig flere dyktige medarbeidere som vil være med å bygge et vinnerlag innen oppdrettsteknologi.

Her finner du aktuelle ledige stillinger.

Har vi ikke lyst ut en stilling for øyeblikket kan du likevel sende oss
din CV og noen ord om hvorfor vi bør ha deg med på laget.

Vi søker flere ivrige medarbeidere

Aqua Robotics står foran en kraftig vekstfase. Derfor trenger vi flere dyktige medarbeidere som vil være med å bygge et nytt vinnerlag innen oppdrettsteknologi. Her finner du aktuelle ledige stillinger, men du kan også sende oss din CV og noen ord om hvorfor vi bør ha deg med på laget, selv om vi ikke for øyeblikket har lyst ut en stilling som er ideell for deg.

Software-ingeniør

Vil du være med å utvikle nye løsninger for en mer bærekraftig oppdrettsnæring? Vi utvikler innovative løsninger for kontinuerlig overvåking og kontroll i oppdrettsmerder med bruk av våre robotiserte systemer. Vi søker en ung software-ingeniør med kunnskap og erfaring innen bildebehandling, database, AI, skybaserte løsninger og IOT-systemer.

Kontaktperson:

For mer informasjon og søknad ta kontakt med utviklingssjef:

Anders Molaug
952 39 151
anders.molaug@aquarobotics.no

Produksjonsmedarbeider

Vi leverer roboter for automatisk og miljøvennlig renhold av oppdrettsmerd. Vi søker produksjonsmedarbeider for montering, produksjon og test av robotsystemene i vårt verksted. Robotenebestår av både mekaniske, elektriske komponenter, elektronikk osv. Fagbrev som produksjonsteknikerer ønskelig. Det må påregnes noe deltagelse også i installasjonsarbeid hos kunder.

Kontaktperson

For mer informasjon og søknad ta kontakt med produksjonssjef:

Svein Kåre Hegelstad
907 75 049
svein.kare.hegelstad@aquarobotics.no

Service-& installasjonsmedarbeidere

Vi har behov for 3 service og installasjonsteknikere. Du er teknisk kyndig som skal jobbe med installasjon og service av våre systemer i felten. Du bør ha fagbrev som Industrimekanikerellerlignende og ha interesse for elektro og elektronikk.  Jobben vil være basert ut fra Bryne, men vil bestå av mye reising til våre kunder langs norskekysten i forbindelse med installasjon og service.

Kontaktperson:

For mer informasjon og søknad ta kontakt med servicesjef: 

Atle Haugland
934 54 290
atle.haugland@aquarobotics.no

Snakk med oss


Ønsker du mer informasjon om HALO,
eller kanskje et tilbud? Ta kontakt.

Vakttelefon
+47 47 97 39 00
post@aquarobotics.no

Aqua Robotics AS
Nordlysvegen 4
4340 Bryne

Aqua Robotics