Ledig stilling: regnskapsleder

Aqua Robotics er en nystartet bedrift med store ambisjoner om å forbedre hverdagen for fisk i oppdrettsanlegg verden over. Vi har utviklet Halo Net Maintenance System, et robotbasert system som holder oppdrettsnøtene rene hver dag hele året. Det gir optimale trivselsforhold og vekstforhold, og betydelige miljømessige og økonomiske gevinster. HALO-systemene opereres lokalt men overvåkes og administreres sentralt.

Eierne bak selskapet, Ole Molaug, Anders Molaug og Knut Molaug har arbeidet med produktutviklingen av systemet i nærmere fem år. Produktet er ennå i en tidligfase, men de første robot-systemene er i drift hos kunde. Full markedslansering skal skje i løpet av august i år.

Du er en regnskapsleder med stor kapasitet, full kontroll og evne til nytenking. Du ønsker å være med og skape fremtidsrettede løsninger innen miljøvennlig fiskeoppdrett. Stillingen vil innebære ansvar for hele økonomistyringen og gir store muligheter for å påvirke din egen framtid.

 

Du trives i en hektisk hverdag, har utdannelse helst på Masternivå, god forretningsforståelse og føler deg hjemme i et miljø der nytenking og nyskaping er på agendaen hver dag. Du bør være utadvendt, entusiastisk og kundeorientert. Det betyr ikke at du er uinteressant om du ikke innfrir absolutt alle punktene på ønskelista vår, så send en søknad snarest. Vi trenger deg nå.

CV og søknad merket ”Regnskapsleder” sendes til: soknad@aquarobotics.no senest 17. juli.

Spørsmål kan rettes til: Anders Molaug 95239151 (utviklingssjef) eller Knut Molaug 90139522 (daglig leder).

Aqua Robotics as, Breimyra 9, 4344 Bryne