Ledig stilling: programmerer/systemutvikler

Aqua Robotics er en nystartet bedrift med store ambisjoner om å forbedre hverdagen for fisk i oppdrettsanlegg verden over. Vi har utviklet Halo Net Maintenance System, et robotbasert system som holder oppdrettsnøtene rene hver dag hele året. Det gir optimale trivselsforhold og vekstforhold, og betydelige miljømessige og økonomiske gevinster. HALO-systemene opereres lokalt men overvåkes og administreres sentralt.

Eierne bak selskapet, Ole Molaug, Anders Molaug og Knut Molaug har arbeidet med produktutviklingen av systemet i nærmere fem år. Produktet er ennå i en tidligfase, men de første robot-systemene er i drift hos kunde. Full markedslansering skal skje i løpet av august i år.

Vi har hittil utviklet mekanikk, styringssystem (basert på LabVIEW, CRIO) og kommunikasjonssystem.

Nå trenger vi en programmerer som kan lede arbeidet med å videreutvikle styringssystemet og etablere en ny SW-plattform for å ta oss videre til neste nivå. Vi skal utvikle en ny plattform for styring, datainnsamling (sensorikk), kommunikasjon, fjernovervåking, varsling, videoanalyser (EX-SDI), dataanalyser, ta i bruk AI og etablere effektive skyløsninger for våre systemer.

Du er en ung og ambisiøs programmerer/systemutvikler med stor kapasitet, evne til nyskaping og nytenking, og et ønske om å være med og skape fremtidsrettede løsninger innen miljøvennlig fiskeoppdrett. Stillingen vil innebære ansvar for hele systemplattformen og gir store muligheter for å påvirke din egen framtid.

Du har god teknisk forståelse, erfaring med utvikling av maskinnære styringssystemer, er strukturert, har interesse for systemutvikling, trives i en hektisk hverdag, har utdannelse helst på Masternivå, god forretningsforståelse og trives i et miljø der nytenking og nyskaping er på agendaen hver dag. Du bør være utadvendt, entusiastisk og kundeorientert. Det betyr ikke at du er uinteressant om du ikke innfrir absolutt alle punktene på ønskelista vår, så send en søknad snarest. Vi trenger deg nå.

CV og søknad merket ”Programmerer” sendes til: soknad@aquarobotics.no senest 17. juli.

Spørsmål kan rettes til: Anders Molaug 95239151 (utviklingssjef) eller Knut Molaug 90139522 (daglig leder).